Wanneer je op zoek bent naar de perfecte laptop voor grafisch ontwerp en video editing, wil je natuurlijk de beste keuze maken. Met zoveel verschillende laptops op de markt kan het lastig zijn om een keuze te maken. Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres! In deze blog hebben wij de beste laptops van Azerty.nl voor grafisch ontwerp en video editing voor je op een rijtje gezet. Of je nu op zoek bent naar veel opslag, een hoog vermogen of juist een mooie vormgeving, wij hebben voor ieder wat wils.

    1. Apple MacBook Pro

De Apple MacBook Pro is één van de populairste laptops onder grafisch ontwerpers en video editors en dat is niet zonder reden. Met een Intel Core i9 processor, een prachtig Retina-scherm en een batterijduur van maximaal 10 uur is dit een krachtige en betrouwbare laptop. Het enige nadeel van de MacBook Pro is de prijs, deze valt in de hogere categorie.

    2. Dell XPS 15

De Dell XPS 15 is een goede keuze voor grafisch ontwerpers en video editors die op zoek zijn naar veel opslagruimte en een goede batterijduur. Met een NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti grafische kaart en een Intel Core i7 processor is dit een krachtige laptop die alles aan kan. De prijs is ook iets vriendelijker voor de portemonnee dan de MacBook Pro.

    3. HP Spectre x360 15

De HP Spectre x360 15 is een stijlvolle laptop met een geweldig scherm en veel kracht. De laptop beschikt over een Intel Core i7 processor, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafische kaart en een batterijduur van maximaal 17 uur. De laptop heeft ook een 360 graden draaibaar scherm waardoor je hem als tablet kunt gebruiken. Het enige nadeel is dat er geen ergonomisch toetsenbord aanwezig is.

    4. ASUS ROG Zephyrus S GX701

De ASUS ROG Zephyrus S GX701 is een high-end gaming laptop die ook goed geschikt is voor grafisch ontwerp en video editing. Met een NVIDIA GeForce RTX 2080 Max-Q grafische kaart, een Intel Core i7 processor en 32GB RAM geheugen is dit een krachtige laptop die alle programma’s kan draaien. Het nadeel van deze laptop is dat hij vrij zwaar is.

    5. Microsoft Surface Book 3

De Microsoft Surface Book 3 is een krachtige en elegante laptop die goed geschikt is voor grafisch ontwerp en video editing. Met een Intel Core i7 processor en een NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti grafische kaart heeft hij genoeg kracht voor alle programma’s. Het scherm is ook van hoge kwaliteit en beschikt over een touchscreen. Het enige nadeel is dat hij aan de prijzige kant is.