Een marketingplan voor de promotie van jouw bedrijf opstellen, doe je met digital signage. Waarbij je gebruik maakt van een led wall. Oftewel een digitale bebording, die met ledverlichting jouw product verkoopt aan de consumenten. Het kan ook een vraag oproepen, ieder mens denkt namelijk anders en is uniek in zijn doen en laten. Daarom kan ook een vorm van kunst mooi worden afgebeeld. Iemand die hier naar kijkt wordt door de vormen, kleuren en bewegingen aangetrokken.

Digital signage op zijn best

Wanneer komt een led wall het beste tot zijn recht? Dat is heel simpel. Als het voor de klant in de winkel te zien is. Een voorbeeld hiervan is in een mediawinkel, op elke beeldbuis is een indirecte reclame verborgen. Dit zal in de meeste gevallen van het merk zelf zijn. Hierdoor valt het merk jou onbewust op, waardoor jij toch maar met toeval met het product van dit handelsmerk naar buiten loopt. Stel je komt bij een bakker. Aan de hand van een diavoorstelling op een monitor, komt er continu een aanbieding in beeld. Er is dan een grote kans dat jij het voordelige aanbod koopt. Het effect voor de bakkerij is dat het toegankelijk blijft, dus niet te druk. Waardoor mensen eerder naar binnen lopen, want vele zullen het moto hebben: pakken en wegwezen. Dit soort reclame spreekt de detailhandel dus heel erg aan. In het kort samengevat gaat het om de plek, doelgroep, tijd en plaatsing van de advertentie.

Het intern gebruiken

De beeldvorming kan een positieve boodschap of aanzetten tot presteren weergeven. Hierop kan staan: morgen is er een brunch georganiseerd of de veelvoorkomende in de huidige tijd. Samen houden wij corona onder controle, houd 1,5 meter afstand van elkaar. Het wordt dus door een bedrijf ingezet als een extra communicatiemiddel naar de medewerkers toe. Daarbij kan het worden ingezet voor de veiligheidsvoorschriften, voor zowel de internen als externen personen.

Het toekomstbeeld

Voor de mensen zal de motivatie op de werkplek hierdoor evolueren en daarbij het welzijn. We zullen deze reclame of bedrijfsgerichte digital signage steeds meer zien. De kracht ervan is namelijk dat het jong en oud aanspreekt. Waardoor de koopkracht voor de led wall weergave producten zal stijgen. Het zal dan ook niet raar klinken dat een positieve boodschap thuis kan worden gegeven. Dit zal de sfeer zeker veranderen, het is aanstootgevend. Graag meer te weten komen over andere onderwerpen? Klik dan hier. Heb je liever contact met ons via de mail? Neem dan direct contact met ons op.