De kwaliteit van Apple is altijd top. Zo ook weer de nieuwe Iphone 11. Deze is in drie prachtige varianten verkrijgbaar. De gewone Iphone 11, Iphone 11 pro en de iPhone 11 pro max. De max variant heeft het grootste beeldscherm van de reeks. De gewone iPhone 11 is in diverse leuke trendy luchtige kleuren verkrijgbaar. De pro varianten zijn in zwart, donkergroen of grijs verkrijgbaar. Deze iPhone reeks kenmerkt zich door het geavanceerde dual camera systeem met een zeer goede interface. Naast prachtige professionele foto’s kun je ook professionele stabiele video’s in 4K schieten. De iPhone 11 is tevens een krachtpatser vanwege de snelle A13 bionic-chip die het toestel bevat voor razendsnelle prestaties.

Prestaties van de iPhone 11

Camera

Met het DUAL camera systeem schiet je foto’s als een professionele fotograaf. De camera bevat een speciale ultra groothoeklens waarmee je “weidse” foto’s kunt schieten in prachtige kleuren. Daarnaast is er ook nog een speciale nachtportret functie waarmee je zeer heldere foto’s in donkere ruimtes schiet. De slo-mo selfie functie geeft een creatief selfieportret weer met bijvoorbeeld wapperende haren in slowmotion. Ook bevat de camera een slimme HDR functie waarbij gezichten worden herkend en de camera de kwaliteit op aanpast. Onnatuurlijke portretten zoals overbelichte gezichten zijn verleden tijd met deze functies. Portretten worden met slimme HDR natuurlijk en gedetailleerd weergegeven. De videofunctie zorgt voor haarscherpe video’s in 4K

Overige prestaties

De iPhone 11 beschikt over een zeer sterke glazen behuizing en is waterdicht tot 2 meter diepte en kan 30 minuten onderwater blijven. Bij een val is de kans dus klein dat het glas breekt. Het LCD retrina display geeft een realistische weergaven van beelden en kleuren. Met de True Tone functie wordt de witbalans op de omgeving afgestemd qua kleurtoon. De hoge batterij capaciteit zorgt dat de iPhone 11 de hele dag meegaat. Hapic Touch zorgt voor snelle switch en taken in contextmenu’s. De zeer snelle A13 bionic-chip beschikt over een sterke rekenkracht omtrent 4K video’s voor soepel verloop van het beeld. Zware apps en video’s zorgen voor een grote soepelheid. Het beeld loopt met deze chip niet vast. Haperende beelden zijn verleden tijd door de prestaties van 120 beelden per seconden die de 4K videofunctie bevat. De details zijn ook nog eens haarscherp. Zelfs bij inzoomen zijn ze perfect.

iPhone 11 hoesjes

Om jouw iPhone 11 goed te beschermen is een goed hoesje aan te bevelen. Ondanks kleine kans op valschade blijft het toestel toch veiliger en mooier met een hoesje. Je kunt kiezen voor een siliconen doorzichtig hoesje waar de iPhone mooi tot zijn recht komt in eigen kleur, maar je kunt ook kiezen voor een hoesje met leuke opdruk en grafische print. iPhone 11 hoesjes zijn in diverse kleuren en designs verkrijgbaar. Naast een goed hoesje is een screenprotector aan te raden. Deze beschermd de iPhone tegen deuken en krassen. Hier kun je telefoonhoesjes bestellen.